Descriere

Glob Foto Dreptunghiular cu Zapada

Glob Foto Dreptunghiular cu Zapada este un cadou inspirat și creativ pentru orice sărbătorit. Te ajutăm să personalizezi globul pe care dorești să il oferi cadou cu modelul și poza pe care o doresti.

Puteti oferi acest cadou la orice eveniment, fie ca este aniversare, onomastica, petrecere, nunta, botez, Craciun, Paste, destinatarul va fi placut impresionat.
Glob Foto Dreptunghiular cu Zapada are o calitate deosebita si este rezistent!

Cum comand Glob Foto Dreptunghiular cu Zapada?

Pentru ca totul sa decurga simplu si rapid, atunci cand vrei sa faci o comanda de Glob Foto Dreptunghiular cu Zapada, iti poti face cont pe siteul nostru (www.cityprintshop.ro) sau poti merge la pagina Contact, unde vei gasi adresa noastra de email: office@cityprintshop.ro iar cu un simplu email poti face comanda. Ce ar trebui sa contina emailul tau? Mai jos afli detaliile necesare:
Tipul de produs dorit ( Glob Foto Dreptunghiular cu Zapada).
Numarul de globuri comandate: 1, 2, 5, 10 buc.
Grafica sau modelul pentru personalizat (daca nu ai model iti facem noi unul, trebuie sa ne trimit textul si/sau pozele pentru personalizare)
Trebuie sa ne specifici adresa de livrare a globurilor personalizate.
Datele de facturare pentru comanda de globuri.
Numarul de telefon al persoanei care primeste coletul.
Transportul are loc printr-o firma de curierat cu care colaboram de ani buni si care nu ne lasa la greu nici la livrarea coletelor cu Glob Foto Dreptunghiular cu Zapada. PLATA se face la primirea coletelor, cu exceptia cazurilor in care clientul opteaza pentru plata online in avans, sau a cazului cand noi solicitam plata in avans, daca suma depaseste 500 ron.

De retinut: nu toate comenzile pot ajunge a doua zi deoarce exista si o marja de timp pentru predarea coletelor catre curierat, dar si stadiul vremii nefavorabile existente in unele perioade ale anului. Totusi, livram prompt toate comenzile de Glob Foto Dreptunghiular cu Zapada.

Puteti Incerca si Tricouri Personalizate