Descriere

Tricou Kings are born in september – cadouri inspirate, perfecte pentru a surprinde amintirile frumoase. Te ajutăm să personalizezi tricoul cu modelul și mesajul dorit.

Tricou Kings are born in september Caracteristici : 

  • Tricourile personalizate sunt marca Adler, bumbac 100%, au cusături perfect executate şi tivul întărit.
  • Măsurile tricourilor corespund cu standardele europene, pentru siguranţă, înainte de a plasa comanda te rugăm să verifici tabelul cu marimi.

Tricou Kings are born in september Personalizare

Personalizarea tricourilor se realizeaza cu folii de transfer termic, care nu ingreuneaza materialul. Designul este redat in culori placute si vii, durabile. Indicaţii de intreţinere a tricourilor
  • Întoarceţi tricoul pe dos pentru spalare.
  • Temperatura de spălare pana la 40 grade.
  • Lăsaţi tricoul să se usuce natural, nu folosiţi uscătorul automat.
  • Pentru călcat, întoarceţi tricoul pe dos, cu personalizarea în interior
  • Atenție! Nu folosiți inălbitor și clor la spălarea tricourilor!

Tricou Kings are born in september, cum comand?

Ce poate fi mai simplu şi plăcut decât să primeşti comanda la tine acasă? Fără să mai pierzi timpul in traficul aglomerat al oraşului, noi îţi livrăm coletul la uşa casei tale, in 24 – 48 de ore de la confirmarea comezii. Înainte de livrare ne asigurăm că primeşti simularea produsului (Tricou Kings are born in september) şi că eşti de acord cu aceasta. Tricou Kings are born in september –  poţi comanda online pe siteul nostru, va trebui să iţi creezi un user urmând să parcurgi paşii ceruţi pentru finalizarea comenzii.
Comanda o poţi lăsa si pe WhatsApp. Cum faci asta? Şi mai simplu:
  În dreapta jos a paginii din browser este iconiţa WhatsApp. Ne laşi mesaj şi noi iţi vom procesa comanda. Tricou Kings are born in september, livrare la tine acasă sau la birou? Tricou Kings are born in september –  Livram cu  firme de curierat, specializate si serioase. Este foarte importantă promtitudinea livrării, ne asigurăm că produsele ajung la tine in 24 – 48 de ore. Din momentul in care coletul este expediat, vei primi din partea firmei de curierat, 2 inştiinţări pe mail si 1 SMS in ziua livrării. În SMS sunt informaţii preţioase: Intervalul orar în care va ajunge curierul, numarul acestuia de telefon. Dacă nu te găseşte acasă, va incerca o nouă livrare în ziua următoare. Foarte important este să răspunzi la telefon! Dacă nu vei răspunde curierului, acestuia îi va fi greu să te găsească pentru livrarea coletului cu Tricou Kings are born in september. Iţi recomandăm cu drag si cani personalizate sau tablouri canvas personalizate.